EMNA | JDN
15795
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15795,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

NORWAY

WHAT IS JA, DET NYTTER!?

VI ARBEIDER AKTIVT FOR AT ALLE SOM ER BERØRTE AV RUSMIDDELAVHENGIGHET SKAL HA EN TRYGG MØTEPLASS Å GÅ TIL.

Vårt mål er å fremme selvhjelp / gjensidig hjelp som metode for å forebygge og avhjelpe alkohol-og andre rusrelaterte problemer.

Organisasjonen ønsker å være talerør for mennesker som direkte er påvirket av alkoholrelaterte og/eller andre russkader.

I dette arbeidet tilbyr organisasjonen samtalegrupper for barn fra 6 år, ungdom og voksne, som har vokst opp med rusmisbruk i nære relasjoner.

 

 

Ja, det nytter! er en frivillig medlemsorganisasjon som ble startet i 2014, med tilskudd fra Helsedirektoratet og Velferdsetaten. Styret i JDN består av helt vanlige folk, der noen av oss er fagfolk innen rusomsorgen, noen har selv fått hjelp til tilfrisking og noen er pårørende; som alle brenner for at rusavhengige og pårørende skal kunne få hjelp til tilfrisking og et godt liv !

VISSTE DU AT..

I Norge er det så mange som 450.000 barn som er direkte påvirket av rusmisbruk, og eller psykisk sykdom.*
I tillegg kommer alle voksne. Det vil si alle som enten selv er avhengig, pårørende, venn, eller arbeidskollega.

Contact

JA, Det Nytter!
Telf +0047 902 15 108
Adress: 1 Torggata, Oslo, Oslo, 0181, Norway
E-mail: kristin@jdn.no
Home on the Internet:
http://www.jdn.no/